WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 22 november 2015

FEBE WORDT VIJFDE OP LOODZWAAR PARCOURS

Febe werd vandaag vijfde op het loodzware parcours op de Nieuwdonk in Overmere.  Ze liep een goede wedstrijd tegen een zware tegenstand.  En zo groot was het verschil met een podiumplaats ook weer niet. Febe zit perfect op schema om te knallen als de echt belangrijke wedstrijden eraan komen.
Coralie, de jongste zus van Febe liep vandaag haar eerste veldloop bij de pupillen.  Ze liep een prima wedstrijd die bekroond werd met een 17de plaats op 30 deelnemers.
Febe liep prima door het zand.

Coralie die overduidelijk geniet van de wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten