WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 17 oktober 2015

ARANKA KNOOPT WEER AAN MET EEN OVERWINNING

De Congobergrun in het natuurlijke Vollezele wordt stilaan een jaarlijkse afspraak.  Zo ook dit jaar.  Je kon kiezen tussen de 6km ofwel 12km (ongeveer).  Aranka, Astrid en Manu kwamen aan de start van de kortste afstand.  Aranka liep een sterke en heel ontspannen wedstrijd en wist deze af te sluiten met een oververdiende eerste plaats.  Het was al een tijdje geleden en deed bijzonder veel deugd.  Astrid liep een zeer verdienstelijke wedstrijd en eindigde op een schitterende zesde stek, prima.  Manu werd derde in 21'06".
Op de 12km werd het een bikkelharde strijd tussen dochter Febe en mama Katrien voor de tweede en derde plaats.  Het pleit werd beslecht in de eindspurt en daar was Febe een fractie sneller dan Katrien.   De strijd tussen beide ging nog even door na de wedstrijd, hilariteit alom.
Astrid aan de aankomst

Aranka op het hoogste schavotje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten