WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 15 maart 2015

BK WACHTEBEKE

Daar de generale repetitie vorige week niet echt een succes was hadden we ons voorgenomen Febe te laten starten met de nodige reserves.  Dus in het begin een beetje voorzichtig en we zien wel.  Febe nam een degelijke start en liep na pakweg vijfhonderd meter in 27ste positie.  Op één kilometer van de finish wist ze nog goed te versnellen en met een zeer sterke eindspurt werd de 15de plaats een feit.  Rekening houdend met alle toestanden de afgelopen weken, een goed resultaat.
Ook Aranka had de opdracht gekregen om in het begin de kat wat uit de boom te kijken.  Na honderd meter liep ze evenwel aan de leiding maar trok verstandig de handrem op.  Na vijfhonderd meter kwam ze door in 48ste positie.  Maar ook Aranka liep een sterke laatste kilometer en kon zo beslag leggen op een verdienstelijke 30ste plaats.
Beide meisjes lijken klaar voor de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten