WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 9 maart 2014

BK IN HET WATER DOOR ZIEKTE

Vandaag het BK te Wachtebeke.  Een BK waar noch Febe noch Aranka hun kansen optimaal zouden kunnen verdedigen en dit omwille van ziekte.  Aranka is nog steeds herstellende van een longbacterie terwijl Febe al de ganse week op de sukkel is met een darminfectie.  Maar zoals het beide meisjes siert geven ze steeds het volle pond.  Febe nam in haar wedstrijd een uitstekende start en zat meteen goed vooraan, maar na een goede vierhonderd meter moest ze gas terugnemen en kon ze nooit op volle kracht lopen.  Ze werd nog verdienstelijk twintigste.  Febe moet nu rusten en van zodra ze volledig genezen is terug rustig opbouwen naar een mooie zomer.
Aranka nam ook een sterke start en liep na 200m aan de leiding maar ook Aranka moest gas terugnemen en eindigde op een 35ste plaats.  Ook bij Aranka is het wachten tot ze terug over alle kracht kan beschikken. En dat de pech eens ophoudt om eindelijk terug op niveau te geraken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten