WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKdinsdag 20 augustus 2013

FEBE TE EA, ARANKA TE ACW

Febe nam afgelopen weekend deel aan het PK aflossingen te Aalst.  Samen met Lies en Siel liep ze de 3x600m.  De meisjes werden verdienstelijk vijfde.

Aranka liep vandaag de 100 en 300m te ACW.  Na haar twee daagjes ziekte van vorige week was het opnieuw afwachten. Op de 100m nam ze een goede start en liep ze tot halverwege aan de leiding.  Maar op 20m van de meet kwam de verkramping en eindigde ze in een matige tijd...14"47.  Op de 300m viel Aranka voorover in de start en werd ze afgeschoten met een valse start.  Einde wedstrijd en waarschijnlijk ook einde van het zomerseizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten