WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKdinsdag 23 juli 2013

BEACH RUN KOKSIJDE 2013

Op maandagavond 22 juli namen we met onze groep deel aan de Beach run te Koksijde.  Een evenement waar niet minder dan 1175 mensen op afkwamen.
Febe won onvertuigend de jongerenloop over een goede twee kilometer en werd overladen met tal van schitterende prijzen.
Aranka kwam aan de start van de vijf kilometer tussen de senioren en werd knap zesde op niet minder dan 222 deelneemsters.
Katrien werd zevende op de tien kilometer maar had de zware trainingen van de vorige dagen onvoldoende verteerd waardoor de laatste kilometer er eentje te veel werd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten