WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 18 mei 2013

FEBE LOOPT 2 X PR

Vandaag trokken we naar VS waar Febe deelnam aan een 80m en een 300m.  De doelstellingen op deze nummers zijn een tijd onder de 12" en 50".  Op de 80m kwam Febe goed uit de startblokken om te eindigen in een tijd van 12.17.  Een goed begin en onmiddellijk een PR.
Op de 300m startte Febe opnieuw voortreffelijk en liep een zeer sterke wedstrijd.  Febe won haar reeks in een schitterende 48.51.
Een nieuw PR en goed voor een top vijftien in OVL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten