WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 19 februari 2017

MIXED FEELINGS

Vandaag nog eens voltallig aan de start op de veldloop aan de Nieuwdonk.  Coralie liep een afwisselende wedstrijd met goede en gemiddelde stukken.  Haar eindspurt mocht er evenwel zijn wat haar een verdienstelijke negende plaats opleverde.
Febe ging de start van het BK al eens voorbereiden en vloog er stevig in, na de startzone had ze onmiddellijk tien meter voorsprong op provinciaal kampioene Emma Baecke.
De voorsprong werd alleen maar groter en Febe won afgetekend haar wedstrijd.  Stilaan is ze klaar voor een sterke prestatie op het BK.
De wedstrijd van Aranka werd een lijdensweg, geplaagd door zware ademhalingsproblemen was elke stap er eigenlijk één te veel.  Maar ze beet door en kon zo nog een vierde plaats op karakter vastleggen.
Katrien liep haar derde wedstrijd bij de masters en deed het uitstekend.  Een zeer goede indeling, prima tempo en een sterke eindfase plaatsten haar op het podium.  Een tweede plaats is buiten verwachtingen, maar voelt daardoor des te beter.  Nog één werkpuntje, maar dat weet ze.
(dank aan Dagmar Van Damme voor de foto's)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten