WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 27 november 2016

FEBE DEMONSTREERT IN ZELE

De kop is er af.  Coralie en Febe startten vandaag hun winterseizoen in Zele.  Doorgaans is Zele een tamelijk vochtig parcours maar vandaag kurkdroog.  Coralie gaf de aftrap bij de eerstejaars miniemen.  Ze miste haar start compleet waardoor ze moest beginnen vanop de laatste plaats.  Maar Coralie heeft een goede basisconditie waardoor ze zich flink een weg naar voren wist te banen.  Ze werd uitstekend tiende op meer dan dertig kinderen.  Proficiat.
Sinds begin oktober kennen we een nieuwe Febe, een aangepaste manier van trainen, aangepaste voeding enz....De verwachtingen waren dan ook hoog.  Het startschot weerklonk en Febe nam heel rustig de leiding, tot vierhonderd meter konden de anderen volgen.  Toen was het voor Febe welletjes en ging het tempo flink de hoogte in.  Resultaat: Febe won de wedstrijd met meer dan een halve minuut verschil.  Top.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten