WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 13 september 2014

GOUD EN ZILVER OP STRATENLOOP UITBERGEN

Aranka liep vandaag de 4km tijdens de stratenloop te Uitbergen en werd afgetekend eerste.  Tweede werd de zeer talentrijke Fien Boon.  Aranka liep de afstand in een gemiddeld tempo van 4'05" wat niet slecht is voor iemand die van de 400m komt.
Febe liep voor het eerst een tien km en ondervond dat het een niet te onderschatten afstand is.  De eerste drie kilometer vloog ze over het parcours om daarna noodgedwongen en ook door haar virale infectie het tempo wat te laten zakken.  Ze werd zeer mooi tweede na de ongenaakbare Anja Buysse.  Febe liep een gemiddeld tempo van 4'25" wat prima is voor een eerstejaars cadet.
Volgende week lopen de meisjes nog een 1500m te St-Truiden en dan volgt een maandje welverdiende rust.Geen opmerkingen:

Een reactie posten