WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 12 januari 2014

VELDLOOP HAMME: FEBE OPNIEUW STERK, ARANKA BETER

Meer dan 750 deelnemers aan de schitterende veldloop georganiseerd door onze moederclub ACHamme.  In de reeks van Febe en Aranka een goed dertig tegenstanders die niet van de poes waren.  Aranka nam onmiddellijk de kop in de start, Febe volgde in vijfde stelling.  Aranka nam de eerste driehonderd meter vlot voor haar rekening en werd op de voet gevolgd door Spinoy, Stevens, VDPut en Febe.  Na een goede kilometer en het beëindigen van de eerste ronde liep Spinoy duidelijk aan de leiding gevolgd door Stevens, Febe, VDP en Aranka.  Maar Aranka kreeg het lastig en moest lossen.  Op vijfhonderd meter van de aankomst zag de wedstrijd er plots anders uit, nog twee leiders...Stevens en Febe die het gingen uitvechten in de eindspurt.  Stevens won uiteindelijk nipt voor Febe (in Deinze was het verschil nog een halve minuut).  Aranka was ondertussen weggezakt naar een veertiende plaats.
Febe zit in een uitstekende conditie maar is nog niet top, dat sparen we voor het PK.  En hopelijk blijft ze gespaard van ziekte.  Aranka liep al een duidelijk betere wedstrijd dan in Zottegem maar moet geduld hebben en dan valt alles wel terug in zijn plooi.
Met enig vermaak aanhoren we ook graag de commentaren over Febe...."dat hadden we niet verwacht", "ze kan er komen"...."motivatie"...."verrassend"...."wie had dat nu gedacht"...
Als ik zie met welke inzet en motivatie Febe de afgelopen JAREN op een verantwoorde manier heeft gewerkt en getraind dan kan het niet anders dan dat ze nu stilaan naar boven komt.  Maar de vruchten plukken is pas voor binnen een jaar of vijf.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten