WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 28 december 2013

FEBE LOOPT CLUBRECORD OP 1000M INDOOR TE GENT

Vandaag en afgelopen donderdag liep Febe twee wedstrijden indoor te Gent.  Donderdag ondervond Febe die voor het eerst een 800m liep dat deze afstand toch nog iets anders is dan een 1000m, de snelheid ligt hier een stuk hoger en er dient hiervoor specifiek te worden getraind.  Febe eindigde in het pak en liep een tijd van 2'36.  Febe beseft dat ze veel vlugger kan, zeker als ze op haar 1000m van vandaag doorkwam in 2'35.

Vandaag liep Febe op dezelfde piste een duizend meter met serieuze tegenstand.  Febe nam een schitterende start en liep fraai in tweede positie.  Een plek die ze niet meer afstond en verzilverde met meer dan vier seconden voorsprong op de derde.  Als kers op de taart liep Febe een nieuw clubrecord in 3.14.61.
Ze breekt het oude record met liefst vier seconden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten