WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKmaandag 20 augustus 2012

19/08/2012 PK AFLOSSINGEN OUDENAARDE

Aranka en Febe namen deel aan de 4x80m en 3x600m.  De 80m aflossing werd gelopen met Selien en Lies.  De stokwissels verliepen vrij vlot en Hamme wist overtuigend de reeks te winnen in 46.22, een meer dan behoorlijke tijd.  In de einduitslag legden ze dan uiteindelijk beslag op de zevende plaats.

Na drieëneenhalf uur wachten in de strengende hitte was de wedstrijd 3x600 aangebroken.  Na het forfait van LAT waren onze meisjes één van de favorieten op de titel.  Helaas draaide het anders uit...want zowel Febe als Aranka klaagden over hoofdpijn net voor de start.  Aranka miste haar start en kwam nooit in de wedstrijd.  Na 1:53 overhandigde ze de stok aan Febe.  Febe vloog er onmiddellijk in maar ondervond na een goede driehonderd meter dat het ook niet zo vlot draaide.  Febe liep over de afstand 1:57.  Toen Lies van start ging was het kalf al verdronken, Lies drong niet verder aan en liep haar wedstrijd uit in een 1:59.  Met een eindtijd van 5:49.80 werden ze zevende.  Aalst won de wedstrijd....in nagenoeg dezelfde tijd die onze kinderen liepen op de aflossingen te Lokeren.

Er zat véél meer in, maar het lange wachten in de hitte heeft hen uiteindelijk de das omgedaan.

    Wachten, wachten en blijven wachten.  Kinderen werden er moedeloos van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten